Ga naar de inhoud

Green Gardens Waregem

Binnenkort verrijst dit prachtig residentieel nieuwbouwproject met hoge graad van afwerking onder de naam residentie "GREEN GARDENS". Dit project is gelegen in een oase van rust en groen, achter paters Oblaten te Waregem.

Deze residentie bevindt zich in het centrum van Waregem, op wandelafstand van alle nodige faciliteiten zoals bakker, slager, ... Toch geniet u hier van alle rust met zicht op de aangelegde tuin.

Het project zal bestaan uit 20 prachtige villa-appartementen met oppervlaktes tussen 92m² en 112m². Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, en bieden zicht op het vele groen! De appartementen beschikken elk over minstens een ruim Zuidgeoriënteerd terras of privétuin die afgesloten is van de gemeenschappelijke tuin, variërend tussen 12m² en 33m²!

De appartementen worden afgewerkt met ingerichte keuken, badkamer en parket vloeren, elk in te richten naar eigen keuze uit kwalitatief hoogstaande materialen. Ze worden tevens voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en ventilatiesysteem D, waardoor de appartementen energiezuinig zijn!

Bij dit project horen ondergrondse private kelderbergingen, fietshaken, bovengrondse autostaanplaatsen en carports. 

meer info