Ga naar de inhoud

Wonen is een persoonlijk verhaal

Projectontwikkeling

Reeds 30 jaar realiseren we projecten op TOP-locaties. Door onze expertise staan er constant nieuwe projecten in de steigers en zijn alle vorige projecten een succes. Een professioneel team werkt hier dagelijks aan om op de economische, esthetische en architecturale noden in te spelen. Het is een familiebedrijf waar persoonlijkheid troef staat.

Kwaliteit

Alle projecten zijn gericht op residentiëel wonen, exclusieve materialen in bevloering, keuken en sanitair zijn inbegrepen. Dit is waar we ‘extra value’ crëeren qua bewoning en financiële belegging. Alles kan naar de wensen van de koper worden aangepast via een persoonlijke begeleiding in de keuze van de materialen.

Financiële slagkracht

Door de jaren heen werden meer dan 500 units gebouwd, waardoor we garant staan voor een feilloos bouwtraject die uw vertrouwen verdient. Alle wettelijke en financiële bouwnormen worden gevolgd. Projecten worden met 100 % kapitaalgarantie gebouwd!

Wij kopen uw projectgrond!

Bezit u een projectgrond die u wil verkopen of weet u een interessant stuk grond liggen? Laat het ons weten! Als projectontwikkelaar zijn wij steeds op zoek naar nieuwe gronden voor het uitbouwen van prachtige residenties en appartementsgebouwen en dit om de woondroom van onze klanten te realiseren.

Of het nu gaat om een verlaten industrieel gebouw, een vervallen hoeve of nog onbebouwde bouwgrond, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten grond in Oost- en West-Vlaanderen.

 

contact